Huidverbeterende gelaatsverzorging op basis van jouw DNA

Nomige

Maak kennis met Nomige - de oplossing voor uw huidproblemen! Wist je dat 60% van de huidveroudering en -problemen wordt bepaald door je DNA, terwijl de andere 40% wordt beïnvloed door je levensstijl? Daarom pakken wij beide factoren aan om je van je huidproblemen af te helpen. En geloof ons, niets werkt beter voor anti-aging dan de Nomige- aanpak - je DNA liegt niet.

Wil je het beste voor je huid? Ben je het beu om met huidproblemen om te gaan? Wil je gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten op maat van uw unieke behoeften? Dit is hoe het werkt:

Gratis Kennismakingsgesprek

Ben je nog niet helemaal overtuigd of weet je nog niet echt of dit iets is voor jou? Het is mogelijk om even met mij samen te zitten zodat ik met jou samen eens overloop welk behandeltraject het beste bij jou / jouw huid past. En dit helemaal gratis en vrijblijvend.

1e behandeling: DNA- analyse en lifestyle-test

Bij je eerste afspraak nemen we een DNA-strijkje uit je mond en nemen we je levensstijl door om een volledig beeld van je huid te krijgen. Wist je dat huidveroudering en een huidprobleem 60% bepaald is in je DNA en voor 40% afhankelijk is van je levensstijl?

Mocht je in het verleden al een DNA-analyse gedaan hebben bij Nomige, dan overlopen we vooralsnog samen je levensstijl aangezien deze kan veranderen.

2e behandeling: Overlopen behandelplan + verzorging met additieven

Bij je tweede afspraak (6-8 weken later) bekijken we samen je DNA-rapport om eventuele tekortkomingen vast te stellen en maken we een op maat gemaakt behandelplan dat je thuis en/of in ons salon kunt volgen. Je bent volledig vrij om het plan te volgen zoals je zelf wilt. Vervolgens geven we een tweede gezichtsbehandeling met ingrediënten die zijn afgestemd op uw DNA én levensstijl.

Hierna raden we je aan om elke twee maanden een behandeling te volgen om je huid in topconditie te houden.

Ik ben al Nomige klant, maar kan ik ook een behandeling krijgen?

Als je al klant bent bij Nomige of reeds 2 afspraken hebt gehad bij ons, kan je gewoon een afspraak inboeken en kiezen voor “Nomige DNA-gelaatsverzorging”.

Wil je liever geen gezichtsbehandeling? Geen probleem! Wij kunnen je nog steeds helpen door je DNA te analyseren en gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten voor je te creëren zodat je thuis aan de slag kan. Na een intake en DNA uitstrijkje ontvang je vier producten - dagserum, dagcrème, nachtserum en nachtcrème - in slechts vier weken.

Vertrouw op Nomige om jouw huid de best mogelijke verzorging te geven!

Gratis Kennismakingsgesprek
€ 0

Samen overlopen wij welk traject het beste is voor jouw huid. Is nomige iets voor jou of helemaal niet? Dit helemaal vrijblijvend

DNA analyse en lifestyle-test
€ 100

Een intake van de huid, een DNA analyse en een lifestyle-test. De resultaten zullen 6 weken later gekend zijn.

Nomige DNA gelaatsverzorging
€ 120

Trakteer jezelf op een gepersonaliseerde DNA gezichtsbehandeling (1 uur, €120) om je huid op haar best te houden. Ingrediënten naar behoeften van de huid worden ter plaatse gemengd.

Sla je de gezichtsbehandeling liever over?
€ 499

Geen probleem! Je kunt nog steeds profiteren van onze gepersonaliseerde aanpak met een intake, DNA uitstrijkje en vier gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten (€499) om thuis te gebruiken.

Maak nu je afspraak online

Afspraak maken

Beauty Studio - Ma Peau